Hieronnat ja hierontahinnasto

Selkähieronta Don Max Massage

Selkähieronta

Hieronta sopii niin urheilijan lihashuollon kuin tavallisen ihmisen työ- ja toimintakyvyn ylläpitoon, kipujen hoitoon tai ennaltaehkäisyyn sekä rentoutumiseen ja levollisen mielen saamiseen. Katso Don Max Massagen tarjoamat hieronnat ja hierontahinnasto. Mikä hieronnoista auttaisi Sinua juuri tänään parhaiten?

Hierontavaihtoehdot 

Niska- ja hartiahieronta

Niska-hartiaseudun hieronnassa hierotaan yläselän ja niskan lihakset sekä hartiat. Niska-hartiahieronta on todella tehokas ehkäisemään jännityspäänsärkyä ja migreeniä.

Niska ja hartiat 30 min. 52 €

Niska-hartiahieronta Don Max Massage

Niska-hartiahieronta

Selkähieronta

Selkähieronnassa hierotaan kaikki selän sekä niska-hartiaseudun lihakset. Hoitava selkähieronta sopii erinomaisesti vähentämään erilaisia kireyksiä ja niistä johtuvia toispuolisuuksia kehossa.

Selkähieronta 45 min. 60 €

Selkähieronta Don Max Massage

Selkähieronta

Puolivartalohieronta

Puolivartalohieronta sisältää selän, niska-hartiaseudun sekä käsien lihakset. Toiveittesi mukaan voidaan vaihtoehtoisesti hieroa myös jalat ja alaselkä. Hoito kannattaa valita silloin, kun tunnet kehosi olevan jumissa.

Puolivartalohieronta 60 min. 74 €

Puolivartalohieronta Helsingissä Don Max Massage

Puolivartalohieronta

Kokovartalohieronta

Kokovartalohieronnassa hierotaan koko vartalo ja käsitellään kaikki kehon suuret lihakset. Kokovartalohieronta on oiva valinta silloin kun kehosi tuntuu tukkoiselle ja kireälle, mutta ongelman syy ei ole selvillä. Yleensä kivun tai jumin aiheuttaja löytyy ja sitä ehditään hoitaa jo samalla käynnillä.

Kokovartalohieronta 90 min. 93 €

Kokovartalohieronta Helsingissä Don Max Massage

Kokovartalohieronta

Vauva- tai lapsihieronta

Hierontaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset! Vauvahieronnasta voidaan saada apua vauvan koliikkiin sekä vatsakipuihin. Hieronta myös vaikuttaa hyvin vauvan kehitykseen ja auttaa vauvaa hahmottamaan kehoaan.

Hieman vanhemmat lapset saavat hieronnasta apua muun muassa kasvukipuihin sekä joko liian vähäisen liikunnan, liiallisen liikunnan tai yksipuolisen rasituksen tuomiin ongelmiin.

Vauva- tai lapsihieronta Helsingissä Don Max Massage

Vauva- tai lapsihieronta

Aromaterapia

Aromaterapiassa hierontaöljyyn sekoitetaan tuoksuvan hemmottelevia, eteerisiä öljyjä. Eteerisen öljyn valinnasta riippuen hieronta vaikuttaa esimerkiksi virkistävästi, rentouttavasti, stressiä lievittävästi, mielialaa kohottavasti, palauttavasti tai turvotusta ja nestettä poistavasti.  Aromaterapialla on syvä rentouttava vaikutus ja se vaikuttaa sekä kehoon että mieleen positiivisesti.

Aromaterapia 90 min.  95 €

Aromaterapia Helsingissä Don Max Massage

Aromaterapia

Hierontahinnasto

Niska- ja hartiahieronta 30 min. 52 €
Selkähieronta 45 min. 60 €
Puolivartalohieronta 60 min. 74 €
Kokovartalohieronta 90 min. 93 €
Aromaterapia 90 min. 95 €

Hierontalahjakortti

Mikäli et osaa valita, antaisitko lahjaksi jotain hyödyllistä vai jotain ylellistä, anna molempia – nimittäin lahjakortti hierontaan! Muista ystävää, äitiä, puolisoasi tai työkaveriasi ihanan ylellisellä mutta tehokkaalla hieronnalla.

Lahjakortti hierontaan Helsinki Don Max Massage

Lahjakortti hierontaan Helsinki

Katso eri hierontalahjakorttivaihtoehdot tai kysy erilaisia lahjakorttivaihtoehtoja suoraan ajanvarauksesta laittamalla tekstiviestiä tai whatsappia numeroon 040 7030 445 tai sähköpostia osoitteeseen massagedonmax@gmail.com.