Anna hyvän kiertää

Agran-kummitoiminta-hyväntekeväisyys

Minä tapaamassa Agran koululaisia Maailma kylässä -tapahtumassa Helsingissä.

Vuonna 2018 havahduin, että aika kuluu nopeasti ja olen toiminut jo 20-vuotta yrittäjänä. Juhlavuoden innoittamana päätin laittaa hyvän kiertämään.

Olen kotoisin Kuusamosta, jossa kasvoin maanviljelijäperheen esikoisena. Minusta ei tullut maanviljelijää,  koska synnyin näkövammaisena ja myöhemmin sokeuduin kokonaan.

Onnekkaiden kohtaamisten myötä minua kannustettiin 16-vuotiaana hakeutumaan hierojakouluun Espooseen.  Sillä tiellä edelleen olen. Minulle kävi hyvin, löysin vahvuuteni ja lahjakkuuteni ja pääsin kiinni omaan elämääni.

Ystävieni kautta kuulin köyhille tytöille tarkoitetusta koulusta Agrassa, Intiassa. Ajattelin, että nyt on minun vuoroni antaa hyvän kiertää. Päätin, että Don Max Massage ryhtyy kummiksi ja näin saamme yhdessä yhden tytön koulutielle ja oman elämän alkuun.

Kiitos kaikille Don Max Massagen asiakkaille, olette mahdollistaneet kummitoiminnan! Lue lisää Agran koululaisista ja heidän toiminnastaan.

Agran kummitodistus

Agran kummitodistus